Stress & Livsmestring - Facebook gruppe

Jan 15, 2021

Har du lyst til å bytte ut stressa tanker med mer konstruktive tanker og lurer på hvordan?  På Facebook har jeg en gruppe for deg som ønsker et fellesskap. Der lærer du affirmasjoner og litt visualisering. 

Det er mange årsaker til stress, det kan være at det er for mye inntrykk - for mye å tenke på, i tillegg til at vi har mye følelser som ikke er bearbeidet.

Det som er sikkert, er at det er veldig mange som har utfordringer med stress i dag. På klinikken har jeg sett mange unge mennesker som får stress relaterte lidelser som betennelse i tarm, noen får angst, andre sliter med spise problematikk. Mange unge i dag blir overveldet av forstyrrende frekvenser og giftstoffer, og jeg ser at det er en del av  dem som også er svært sensitive/høysensitive.

Så hva er å være sensitiv og høysensitiv? Det kan være når man kjenner og ser ting som andre ikke like lett fanger opp, feks smerter i andre menneskers kropp. Det kan være overveldende lukter eller lyder. Man kan kjenne følelsene til andre, eller bare vet mye om en person uten å kjenne vedkommende. Man kan se ting, eller forutse hendelser. Dessuten kan man se og fornemme energier og kanskje opplever paranormale fenomener.

Når det blir for mye å ta inn å bearbeide, går det utover kroppens funksjoner også, som blir overbelastet og starter en slags selvsabotasje, systemet blir forvirret over alle inntrykkene og klarer ikke å skape balanse. Det jeg ser er at disse menneskene ikke har like tykt og robust energifelt som andre, det er smuldret bort/tæret i stykker og har huller, noe som gjør at de bombarderes med  mer inntrykk, og at deres egen energi renner ut. Dermed kommer energitap, utbrenthet, betennelser og smerter. 

Heldigvis kan man bygge opp energilag igjen, det kan ta litt tid, men det er fullt mulig, og da unngår man ytterligere innvadering og vil sakte men sikkert kunne komme seg til hektene. Er man høysensitiv, må man alltid følge ekstra med, gjøre tiltak og sørge for å ha litt ekstra beskyttelse i blant. 

I Facebook gruppen kan du følge med på motivasjonsposter og få litt inspirasjon i hverdagen. Det er en fredelig og koselig gruppe som heter Stress & Livsmestring. Her kommer det videoer og  poster med motivasjon hver dag - så hvis du kunne tenke deg å ha en liten piff i hverdagen og få inspirasjon til dagen - så er du hjertelig velkommen inn.

- Hilde

 

Stress og Livsmestring - gruppe på Facebook - velkommen inn!

Close

0% Complete