Tål mer - bli sterkere - få mer motstandskraft

Jul 05, 2020

Tankens kraft er sterk, vi snakker om det - ganske ofte hører du om mindset og visualisering og mental trening både til idrettsutøvere og forretningsfolk. Det utgjør en forskjell - alle kan styrke sin tankekraft og prestere bedre.

Hvor sterk tankens kraft egentlig er - er det de færreste som forstår. Vi har så lett for å sette begrensninger for oss selv, men - vi har en utrolig kraft i våre tanker - tanker kan gjøre gode ting og det motsatte - tanker sender frekvenser og det gjør at vi  fanger opp de tankene som er rettet mot oss. 

Jeg kjenner når noen tenker på meg og  snakker om meg - det er som fysisk berøring, dersom det ikke er positivt, blir opplevelsen mer ubehagelig og jeg stenger igjen. 

Det ubevisste sinnet ditt er 19 ganger sterkere enn viljen din, 19 ganger! - Den vissheten tar vi i bruk når vi lager hypnose og henvender oss til det ubevisste sinnet, hvor alle minner, følelser, alt du har opplevd sitter, selv om du ikke husker det!

95 % av sinnet ligger i det ubevisste, de resterende 5 % er det bevisste sinnet.

Tenk så mye vi ikke vet! 95% sitter i det ubevisste sinnet, det sinnet vi ikke har oversikt over, det som drømmer - det som lagrer alt av minner - også alle de vi har glemt. Når du har utfordringer kan det ofte ligge i det ubevisste sinnet.

I dag deler jeg en hypnose med deg, det er en lydfil, og den fokuserer på å styrke cellene dine - gi de kraft og energi til å gjøre en god jobb for at du skal tåle mer og  bli mer motstandsdyktig. 

Gjennom å ta deg ned i total avslappende - men våken tilstand - blir du mottakelig for hypnosen og de beskjedene jeg gir, når inn til det ubevisste sinnet. 

Hypnoterapi er en trygg og god måte å få til endring på, og det er viktig at du vet at du har full kontroll hele tiden - du er omtrent i samme tilstand som i meditasjon, når du ser tv, eller er fokusert på noe du er engasjert i. Rett og slett fullstendig avslappet og mottakelig! 

Det fine med hypnoterapi er at du trenger ikke gjøre noe som helst annet enn å slappe av. Hypnoterapi føles veldig behagelig - og gir både velvære og avspenning i høy grad. Hypnoterapi byr på en dyp indre avspenning som gjøre at celler i kroppen slapper av - det blir bedre sirkulasjon, bedre utskilling av avfallsstoffer og dermed tar cellene lettere opp oksygen og fungerer bedre og tåler mer. Dermed tåler kroppen din mer, du tåler mer!

I denne bloggposten finner du en lydfil som kan gi deg bedre cellehelse, styrke og kraft og total avspenning, dermed kan du bli mer motstandsdyktig og tåle mer. Klar for å prøve? - Hilde

Klikk deg inn - legg igjen din epost - så sender jeg deg lydfilen med en gang, og den er  GRATIS.

Motstandskraft og indre ro - KLIKK HER

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.