BOOKING - PRISER
BOOKING - PRISER

Om Oss

Mitt navn er Hilde Sylstad, jeg har tilbudt terapitjenester siden 2003.

Fra jeg var liten jente hadde jeg opplevelser som ikke alle har, som å kjenne smerte og sykdom fra andre mennesker i min kropp. Dermed ble mine 30 første år svært utfordrende. Høysensitivitet hadde jeg aldri hørt om og forsto ikke hvorfor formen til tider var ekstremt dårlig uten at legene fant noe galt.

Mitt møte med lege Audun Myskja ble avgjørende. Han forklarte det skyldtes manglende beskyttelse; energifeltet var hullete, og flere sentrale energisentre fungerte dårlig. Resultatet var at jeg tok inn ALT og hadde store problemer med å fungere sosialt. Lukter, synsinntrykk og energien til andre mennesker kunne gjøre meg dårlig i timesvis. Han sa også at det var evner og kvaliteter som måtte tas i bruk for at jeg skulle bli "frisk". 

Med tiden lærte jeg å benytte sensitiviteten konstruktivt og utviklet evne til å se og scanne menneskekroppen og energifeltet rundt.  Healingkraften økte etterhvert som jeg tok den i bruk. Jo mer jeg brukte sensitiviteten til healingformål; jo bedre følte jeg meg.

Et ønske om å hjelpe

Jeg har et brennende ønske om å hjelpe deg som er høysensitiv/sensitiv med dine utfordringer og hudløsheten som gir helseplager. Det er hjelp å få.

Dersom du har spirituelle utfordringer - sanseopplevelser du ikke forstår - så kan jeg veilede deg.

Et annet område jeg jobber mye med er Stress, en samlebetegnelse som gir diffuse plager. Hva ligger egentlig i stressfølelsen din? Det kan være sorg, angst, opplevelser som ligger lag på lag i din kropp og energifelt. Når det blir for mye påkjenninger, blir det smerter, ubehag og reaksjoner i kroppen. Følelser kan gjøre veldig vondt og sette seg i kroppen som tilbakevendende eller vedvarende smerter. Ofte i rygg, nakke, magen, brystet eller hodet.

Mange opplever å bli utmattet/utbrent.

Jeg ønsker å dele med deg; metoder som har hjulpet meg, derfor vil jeg også nå ut med nettkurs, slik at flere kan få muligheten til å skape endring for seg selv, og ikke minst tåle mer, bygge seg opp mentalt, følelsesmessig, fysisk og sjelelig. 

Musikken til terapi og kurs

I dag samarbeider jeg med min sønn, Thomas Sylstad Alme, som har profesjonell musikkutdannelse. 

Thomas har komponert musikken jeg benytter til metodene og til nettkurs.  Sammen gir dette en synergi med  dyptgående og helhetlig forsterkende effekt.

Utdannelser

  • Medisinske grunnfag på nivå med sykepleierutdanning  i 1 1/2 år - med skriftlig eksamen gjennom Tunsberg Medisinske fagskole
  • Kurs og utdanning i blomsteressenser med store læremestere som Audun Myskja og Ian White.
  • Enhetsterapi (3år) utdannet av lege Audun Myskja.
  • Øreakupunktur på Bio Medicus Akademiet med kursleder Boris Dragin.
  • Hypnose fra Hypnoseakademiet med ledende hypnotisører som Andrew Newton - Steve Burgess og Ronny Hansen.
  • EFT med eksperter som Michelle A Hardwick og Tania A Prince.
  • Mikroskopering/blodanalyser - har ikke kapasitet til å drive med dette i dag - men uansett er det verdifull lærdom om kosthold og ernæring å ta med seg videre!
  • Spiritualitet er et stort interessefelt,  tatt spirituelle kurs med Rachael Jayne Groover, som har gått i lære hos Neale Donald Walsch - sistnevnte har også jeg deltatt i mindre kurs/webinarer hos. Jeg har deltatt på kurs med Marianne Williamson, som er forfatter, politiker og spirituell mentor.

Fra juli 2020 bestemte jeg meg for å satse kun på  tjenester via telefon/nett. Det ga meg mulighet til å nå ut til flere og kunne tilby deg en tjeneste på en profesjonell, trygg og god måte.

Fra 2023 - går jeg over til å tilby nettkurs - så følg med!

Varme hilsener Hilde Sylstad  - terapeut/gründer

  

 

 

Placeholder Image
Placeholder Image

HVA TRENGER DU?

Hva ønsker du for deg selv og din helse? Har du spørsmål du vil ha svar på kan du booke gratis samtale gjennom bookingen - så kan vi ta en prat og se om kjemien matcher og om vi skal jobbe  sammen

GRATIS BLI KJENT SAMTALE
Placeholder Image

ØREAKUPUNKTØR MNNH

Flere av tjenestene gir meg kvalifisering til å være registrert i Brønnøysundregistrene. Jeg er Øreakupunktør, Hypnoterapeut og Enhetsterapeut. Jeg er registrert i Brønnøysund for Øreakupunktur via NNH

Norske Naturterapeuters Hoverorganisasjon