Placeholder Image

Hvem er jeg

Hei - mitt navn er Hilde Sylstad; jeg er spirituell og svært sensitiv - er født i -65 og bor på Harestua med mannen min. Siden 2003 har jeg tilbudt terapitjenester og hatt egen klinikk.

Nå holder jeg kurs på nett for å nå flere, og har derfor avsluttet klinikkdriften for å gå all inn og gi det beste jeg har til deg gjennom kurs.

Allerede som liten jente opplevde jeg ting som ingen rundt meg forstod. Jeg kunne føle smerte og sykdom fra andre mennesker i min egen kropp. Disse opplevelsene gjorde de 30 første årene mine svært utfordrende. Jeg forsto ikke hvorfor jeg til tider følte meg ekstremt dårlig, til tross for at legene ikke fant noe fysisk galt. Høysensitivitet hadde jeg ikke hørt om på den tiden.

Da jeg møtte legen Audun Myskja endret alt seg. Han forklarte at min elendige form skyldtes manglende beskyttelse i energifeltet. Som et resultat kunne jeg absorbere andres energi og følelser, og det ble jeg sliten og dårlig  av. Han så også potensialet i evnene og kvalitetene mine, og viste hvordan de kunne brukes til å oppnå bedring og helbredelse.

Med tiden lærte jeg å bruke sensitiviteten min konstruktivt, og utviklet evnen til å se og skanne menneskekroppen og energifeltet rundt. Healingkraften økte gradvis etterhvert som jeg tok den i bruk. Jo mer jeg utforsket og benyttet sensitiviteten til healingformål, desto bedre følte jeg meg.

Denne reisen førte meg fra å være utbrent i 10 år til å ta utdannelser og bli bedriftseier. Jeg har brukt min egen erfaring og innsikt til å hjelpe andre til å oppdage og utnytte deres egne indre ressurser for å oppnå bedre helse og velvære.

MIN LIVSOPPGAVE er å hjelpe deg å få det bedre.

Jeg brenner for å hjelpe folk og vil støtte deg som opplever mye stress og påkjenninger i livet; som kjenner at det er overveldende!

Jeg introduserer deg for TANKEMESTRING - en metode som vil kunne hjelpe deg å endre tanker, følelser, energinettverk og fysiske forhold.  Kanskje har du kjent deg sliten og utbrent - og trenger en veiviser og støtte - som kanskje kan hjelpe deg og se nye muligheter. Jeg kan også vise deg hvordan du håndterer stress på en måte som gjør at det ikke tar overhånd, men at du beholder kontrollen uansett hva som skjer.

Som terapeut er jeg høysensitiv/empat og forstår dine utfordringer og de helseplagene de medfører. Det finnes hjelp å få.

Dersom du opplever spirituelle utfordringer eller sanseopplevelser du ikke forstår, kan jeg veilede deg på veien. Energiforståelse er en del av innholdet i TANKEMESTRINGS-kurset.

Du kan oppnå bedre prestasjoner både på jobb og hjemme, bli tryggere og få mer overskudd til det du vil gjøre, enten det er hobby du drømmer om å ta opp, eller det er å ha nok overskudd til barna og mannen din, så du slipper å gå med dårlig samvittighet. 

Stress kan være en samlebetegnelse for ulike diffuse plager. Ofte ligger det dype følelser som sorg, angst og andre opplevelser som har bygd seg opp i kroppen og energifeltet over tid. Disse påkjenningene kan føre til smerter, ubehag og ulike reaksjoner i kroppen, som ofte manifesterer seg som rygg-, nakke-, mage-, bryst- eller hodesmerter.

Mange opplever å bli utmattet og utbrent.

De underliggende tilstandene tar vi også hensyn til i kurset som tar for seg en helhetlig vinkling.

Jeg ønsker å dele metoder som har hjulpet meg, og derfor tilbyr jeg nettkurs for å nå ut til flere. Ved å delta på kurset kan du skape endring for deg selv, bygge deg opp mentalt, følelsesmessig, fysisk og sjelelig.

Fra januar 2023 har jeg valgt å fokusere utelukkende på å utvikle og lede kurs, og har derfor avsluttet alle andre tjenester.

- Hilde

Musikken til terapi og kurs

I dag samarbeider jeg med min sønn, Thomas Sylstad Alme, som har profesjonell musikkutdannelse. 

Thomas har komponert den fantastiske musikken jeg benytter til meditasjoner og i nettkurs. Musikken har Thomas laget spesielt til mine kurs. 

Musikken sammen med metodene i kurset, gir en synergi som kan skape dyptgående endringer.  Det kan være å løse opp i blokkeringer og spenninger, frigjøre følelser og lette fysiske utfordringer. 

Musikken til terapi og kurs

I dag samarbeider jeg med min sønn, Thomas Sylstad Alme, som har profesjonell musikkutdannelse. 

Thomas har komponert den fantastiske musikken jeg benytter til meditasjoner og i nettkurs. Musikken har Thomas laget spesielt til mine kurs. 

Musikken sammen med metodene i kurset, gir en synergi som kan skape dyptgående endringer.  Det kan være å løse opp i blokkeringer og spenninger, frigjøre følelser og lette fysiske utfordringer. 

MINE EVNER 

Siste 20 år har jeg hjulpet folk med stress som gir kroppslige, følelsesmessige og mentale plager. Mange har vært utmattet og utbrent. Fellesnevner er at de ble introdusert for TANKEMESTRING, og fikk innsikt i metoder og bevisstgjøring som bidro til en snuoperasjon til et lettere og bedre liv.

Jeg har hjulpet en stor del sensitive mennesker med å bli mer robuste - forstå sin sensitivitet og mulighet til å ta kontroll selv. Mange  utvikler sensitiviteten på en god og trygg måte, slik at sensitiviteten blir en styrke og et verktøy.

Er selv spirituell, ekstremt sensitiv - empatisk, har healingevner - er klarsynt, klarhørt og klarfølt.

 Jeg bruker 

 • Klarsynet til å se tilstanden i kropp og energifelt

 • Klarfølelsen til å kjenne hva du føler eller hvordan du har det

 • Klarhørsel til å kanalisere og formidle budskap

 • Healing til å justere energien og fremme kroppens naturlige evne til å heale seg selv.

Om du er sliten og stressa, og kanskje vært det en stund - ikke vent til du møter veggen før du gjør noe. Bli med meg å bli kjent med TANKEMESTRING. 

- Hilde

Placeholder Image

Utdannelser

Jeg har kontinuerlig investert i min kunnskap og utdannelse for å kunne tilby deg de beste tjenestene. Her er en oversikt over mine viktigste utdannelser:
 • Medisinske grunnfag på nivå med sykepleierutdanning  i 1 1/2 år - med skriftlig eksamen gjennom Tunsberg Medisinske fagskole
 • Kurs og utdanning i blomsteressenser med store læremestere som Audun Myskja og Ian White.
 • Enhetsterapi (3år) utdannet av lege Audun Myskja.
 • Øreakupunktur på Bio Medicus Akademiet med kursleder Boris Dragin.
 • Hypnose fra Hypnoseakademiet med ledende hypnotisører som Andrew Newton - Steve Burgess og Ronny Hansen.
 • EFT med eksperter som Michelle A Hardwick og Tania A Prince.
 • Mikroskopering/blodanalyser - har ikke kapasitet til å drive med dette i dag - men uansett er det verdifull lærdom om kosthold og ernæring å ta med seg videre!
 • Spiritualitet er et stort interessefelt,  tatt spirituelle kurs med Rachael Jayne Groover, som har gått i lære hos Neale Donald Walsch - sistnevnte har også jeg deltatt i mindre kurs/webinarer hos. Jeg har deltatt på kurs med Marianne Williamson, som er forfatter, politiker og spirituell mentor.
Disse utdannelsene har beriket min terapeutiske tilnærming og gitt meg innsikt og verktøy til å hjelpe deg på din vei mot bedre helse og velvære.
Varme hilsener, Hilde Sylstad Terapeut/Gründer
Placeholder Image

ØREAKUPUNKTØR MNNH

Flere av tjenestene gir meg kvalifisering til å være registrert i Brønnøysundregistrene. Jeg er Øreakupunktør, Hypnoterapeut og Enhetsterapeut. Jeg er registrert i Brønnøysund for Øreakupunktur via NNH.

Norske Naturterapeuters Hoverorganisasjon
Tilbake til forsiden