TANKEMESTRINGS-KURS

Placeholder Image

FRA STRESS TIL INDRE RO

Kurset som tar deg gjennom tankene dine til bedre følelser og indre ro, hjelper deg å mestre tanker, stress og utfordringer bedre - få mer harmoni og trivsel i livet ditt. 

I dette kurset introduserer jeg deg for TANKEMESTRING - en metode som vil kunne hjelpe deg å endre tanker, følelser, energinettverk og fysiske forhold.

Vi ser på dine integrerte tankemønstre og hvilke handlinger som kommer fra det, og vil ha fokus på å redusere begrensinger og restriksjoner du har i deg på det ubevisste planet.

Barn som har fått høre at det er flink hver gang det hjelper noen; fortsette å gjøre det - et barn vil søke å bevege seg i en trygg sone, og tar fort til seg hva som fører til anerkjennelse og goder som kjærlighet. Barn innordner seg, analyserer, føler og kjenner - de finner ut hva som er trygt og ikke.

Eks

 • Barnet lærer seg at det å utføre tjenester er assosiert med å få kjærlighet, altså er det et mønster som tas med videre.

 • Dersom et barn har autoritære foreldre som tar avgjørelser på barnets vegne til barnet er voksen - kan man få en person som har problemer med valg og vil fortsette å la andre velge for seg - det assosieres som trygt, og vil fort kunne tiltrekke seg utfordringer som voksen. 

Dette er kursprogrammet for å få tilbake pusten, få overskuddet, livsgleden og entusiasmen, sånn at du kan leve mer av det livet du ønsker deg - enten det er å skrive, danse, trene, jakte, reise eller gjøre aktiviteter med familie og venner. Her vil du få ha fokus på DEG med egenomsorg, selvutvikling, selvhealing, transformasjon og vekst.

Bli god på å slappe av du og; få de beste metodene for å få ut spenninger og vondter av kroppen. 

Bli med om du trenger å finne tilbake til den indre gløden, og savner det engasjementet og driven du hadde før. 

Vil du ha tilbake lysten til å gjøre ting, og evne til å prioritere det som gavner deg, sette mer grenser - men vet ikke hvordan du skal få det til?

Savner du kanskje å finne roen i deg selv, kjenne deg fredfull og god i kropp og sinn, uten uro og tankespinn - hadde det vært deilig?

Bli med og skap en positiv forandring i ditt liv! 

- Hilde

Hvem passer kurset for

Om du har mye stress i tanker og følelser. Om du er utbrent og sliten, passer kurset veldig godt for deg. Er du kanskje sensitiv type og har lett for å bli overveldet, og  har opplevd store påkjenninger? Da er du hjertelig velkommen her.

Det er du også om du ønsker å fordype deg i selvutvikling, få innføring i meditasjon og komme deg litt videre - få noe til å skje.

Om du vil utforske din spiritualitet eller er nysgjerrig på temaet, så vil du få mulighet til å bli kjent med den siden av deg selv også, siden vi tar for oss både det fysiske, følelser, tanker og sjelsarbeid, så kanskje vil din spirituelle  forståelse få en boost også. 

Dette kurset er spesielt utviklet for deg som har erfart mye stress, hatt mye bekymringer du ikke klarer å legge bort, kjent på angst og uro.

Det passer for deg som vil ha fellesskap i en gruppe på nett, hvor vi møtes hver uke med undervisning og meditasjon/healing, så lenge kurset varer.

Det passer for deg som vil hente frem ressurser i deg selv, finne din kraft og styrke, ditt potensiale til å lykkes bedre i livet - enten det er på jobben, med kjæresten eller barna dine.

Det passer for deg som VIL ha noe bedre og vil gjøre det som skal til for å få til det!

Det passer for deg som har et åpent sinn. 

KURSET er et intensivt  nettbasert kurs, som gir deg en innføring i måter å skape endring gjennom tanketrening, meditasjon, selvhealing, energiforståelse og ikke minst; tankers påvirkning på hvordan du har det og hvordan du kan endre uvaner. for å snu stressreaksjoner og tilstander som følger stress.

Du har fleksibiliteten til å delta i ditt eget tempo - i og med at du har tilgang til kursportalen ett helt år, og samtidig styrke din evne til å takle stress og utfordringer i hverdagen.

Kurset vil kunne ta deg ut av en negative looper, hvor du kan bryte opp i uvaner og integrere nye bedre vaner. 

Du vil lære hvordan du kan beskytte deg mot energimessig inntrenging og oppnå en dypere forståelse av dine følelser, slik at du kan føle deg fredfull og god i kropp og sinn - uten uro og tankespinn.

HUSK Du må være aktiv og gjøre øvelsene du får, for å oppnå resultater, selv om kurset er lagt opp til at du får mye servert; med lydfiler, videoer og enkle øvelser på video. 

Intropris på kurset kr 4997,- kurset varer i 7 uker. Det vil være felles healingmeditasjon 1 dag pr uke, hvor også undervisning vil bli gitt.

PS JEG LEGGER UT HER PÅ HJEMMESIDEN NÅR SALGET ÅPNER, SÅ FØLG MED!

I kurset får du

 • Metoder som går dypt og har vist seg å skape endringer i kropp, sinn og sjel. 

 • I kurset får du eksklusiv tilgang til metoder som er helt unike - det er kanaliserte metoder, og musikken som er brukt i healing-meditasjoner, er blitt spesiallaget til kursprogrammet - og det i dyp energimessig forståelse

 • Du får tilgang til stoffet i ett år - det meste kan du laste opp og ha til evig tid på din egen maskin, men pass bare på at du har god plass, eller last de over på en minnebrikke, for lydfilene tar mye plass!

 

TANKEMESTRINGS KURS

 

 1. Økt Bevissthet: Kurset hjelper deg med å bli mer bevisst på dine tankemønstre, og gir deg verktøy til å gjenkjenne og endre negative tankevaner som kan begrense deg. Innlærte tankemønstre fra barndommen styrer tenkemåten din i dag og vi ser på hva som bør endres for at du skal føle deg fri

 2. Frigjøring av Potensiale: Ved å arbeide med tankeøvelser og visualisering, får du kjennskap til hvordan du kan frigjøre ditt eget potensiale og overvinne begrensninger som tidligere har holdt deg tilbake.

 3. Stressmestring: Healingmeditasjon og spesiallaget musikk bidrar til avslapning og stressreduksjon, som kan hjelpe deg med å håndtere stressende situasjoner og utfordringer bedre.

 4. Økt Selvtillit: Ved å utforske og transformere begrensende tanker, kan du styrke din selvtillit og tro på deg selv, noe som igjen kan påvirke alle områder av livet ditt.

 5. Positivt Tankesett: Kurset legger vekt på takknemlighet og positivitet, og hjelper deg med å utvikle et mer positivt tankesett som kan forbedre din generelle livskvalitet.

 6. Selvutvikling: Gjennom meditasjon, refleksjon og dybdearbeid, gir kurset deg en mulighet til å utforske og utvikle deg selv på et dypere nivå, og dermed oppnå personlig vekst og forvandling.

 7. Økt Kreativitet: Frigjøringen av begrensninger kan åpne for økt kreativitet og evnen til å tenke utenfor boksen, noe som kan være nyttig både personlig og profesjonelt.

 8. Bedre Mellommenneskelige Relasjoner: Når du blir mer bevisst på dine egne tanker og følelser, kan du også bli bedre til å forstå andres perspektiver og skape dypere og mer meningsfulle relasjoner.

 9. Mestringsstrategier: Du vil lære konkrete strategier og verktøy som du kan ta med deg og bruke i hverdagen for å håndtere stress, utfordringer og negative tankemønstre.

 10. Livsretning: Ved å frigjøre begrensninger og fokusere på indre styrke og visjoner, kan du oppdage en klarere retning for ditt liv og følge hjertet ditt med større trygghet.

 11. Bedre stressmestring: Få effektive teknikker for å håndtere stress og bekymringer i hverdagen. Dette vil kunne bidra til å redusere bekymring og uro, så du kan føle deg mer avslappet og rolig i utfordrende situasjoner, slik at du kan ha mer overskudd til jobb og barna dine.

 12. Indre ro og balanse: Opplev en dypere følelse av indre ro og balanse i livet ditt. Kurset vil hjelpe deg med å finne en mer harmonisk tilværelse og håndtere livets opp- og nedturer med større selvtillit, slik at du kan føle deg tryggere i dine beslutninger og oppnå bedre balanse mellom arbeid og familieliv.

 13. Økt energi og livsglede: Gjennom selvhealingsteknikker og energiforståelse vil du kunne gjenopplive din indre glød og få tilbake energien du har savnet. Dette vil føre til økt livsglede og entusiasme for å delta aktivt i livets gleder, slik at du kan være mer til stede og støttende både på jobb og hjemme.

 14. Styrket intuisjon og selvbevissthet: Utforsk din egen spiritualitet og få en dypere forståelse av din intuisjon og indre visdom. Dette vil hjelpe deg med å ta bedre beslutninger og følge din indre veiledning, slik at du kan oppnå større selvtillit og tilfredshet både i karriere og familieliv.

 15. Bedre søvnkvalitet: Du får avspenningsteknikker og meditasjon som kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten din. Få mer hvile og våkne opp mer uthvilt og forfrisket hver morgen, slik at du kan møte dagen med mer energi og produktivitet.

 16. Økt selvtillit og selvkjærlighet: Gjennom kurset vil du få muligheten til å utforske og forbedre forholdet til deg selv. Dette vil styrke selvtilliten din og hjelpe deg med å omfavne din egen verdi og kjærlighet for deg selv, slik at du kan oppleve en dypere følelse av egenverd og tilfredshet.

 17. Bedre evne til å sette grenser: Finn ut hvordan du kan sette sunne grenser og si nei til ting som ikke tjener deg. Dette vil gi deg mer tid og energi til å fokusere på det som virkelig betyr noe for deg, og hjelpe deg med å oppnå bedre balanse mellom arbeid og familie.

 18. Større livsforståelse: Kurset vil hjelpe deg med å utforske dypere spørsmål om livets mening og din personlige utvikling. Du vil få en større forståelse av livets sammenhenger og hvordan du kan leve et mer meningsfylt liv, slik at du kan finne dypere tilfredshet og glede i ditt daglige liv.

 19. Støtte og fellesskap: Gjennom kurset vil du få muligheten til å være en del av et støttende fellesskap av likesinnede individer. Dette vil gi deg ekstra motivasjon og oppmuntring på din personlige utviklingsreise, slik at du kan føle deg støttet og inspirert av andre som deler lignende mål og visjoner.

 20. Beskyttelse mot energimessig inntrenging: Gjennom kurset vil du få verktøyene til å beskytte deg mot energimessig inntrenging og negativ påvirkning fra andre mennesker eller miljøer. Du vil lære å gjenkjenne og styrke dine egne energifelt, slik at du kan opprettholde en sunn og positiv indre balanse. Dette vil hjelpe deg med å bevare din egen energi og forhindre at du blir overveldet av andres følelser og påvirkning.

 21. Bygg opp din egen autoritet: Gjennom kurset vil du lære å styrke din indre autoritet og tillit til deg selv. Du vil utforske dypere nivåer av selvbevissthet og forståelse, noe som vil gi deg innsikt i dine egne verdier, styrker og talenter. Ved å forankre deg selv i dine autentiske tanker, energiøvelser og følelser, vil du oppnå en følelse av selvsikkerhet og indre kraft.

 22. Det vil reflekteres i dine interaksjoner med andre, og du vil naturlig tiltrekke deg mer respekt og tillit fra menneskene rundt deg. Bygging av egen autoritet vil gi deg selvtillit til å ta beslutninger som er i tråd med dine dypeste ønsker og behov, og hjelpe deg med å føle deg mer stødig og trygg i livets utfordringer.

 23. Ved å styrke din egen autoritet gjennom kurset, vil du oppnå en dyptgående indre transformasjon som vil reflektere seg positivt i alle aspekter av livet ditt. Du vil føle deg mer i stand til å ta kontroll over din egen skjebne og oppleve mer glede, harmoni og tilfredshet på veien mot å realisere ditt fulle potensiale.

 24. Få bedre livskvalitet når du får redusert spenninger og smerter, som kanskje har satt seg i nakke, hodet, rygg eller mage - det vil også kunne bidra til mer overskudd.

🌟VENTELISTE KURS🌟

Sett deg opp på ventelisten nedenfor så får du beskjed før neste kurs starter.

Det er helt uforpliktende å sette seg opp på lista. 

Varme hilsener, Hilde Sylstad Terapeut/Gründer

VENTELISTE KURS

Meld deg på her - så får du beskjed når nye kurs kommer

Det er helt uforpliktende å stå på venteliste - du vil få epost når det er kurs, du kan enkelt melde deg av ventelisten ved å trykke avmelding i eposten du får, dersom det er uaktuelt 

Tilbake til forside