TIMEOUT - på tide med en pause?

Mar 15, 2021

Få PUSTEROM - føl deg bedre!

I dag vil jeg presentere en mulighet til  få en bedre følelse i kroppen.

Har du vært utsatt for mye stress i det siste? Fått spente muskler og vondt i nakken - kanskje tendenser til smerter her og der? Kunne du trenge å få litt ro i kropp og sjel; ta deg litt ned og få igjen pusten?

Det er noen enkle måter en kan få redusert spenninger med, det er å huske å puste ordentlig ned i magen noen ganger i løpet av en dag - sånn at du får ordentlig påfyll av oksygen. For å huske det må du kanskje sette på en alarm - eller skrive huskelapp.

Bevegelse er også suverent;  og hvis du sitter mye med pc - er det en fin ting å ta 10 min pause hver time - reise deg og ta noen uttøyninger og litt bevegelse ved pulten; det kan være knebøy, eller ta noen høye kneløft, rulle med skuldre og armer. Deretter trekker du pusten dypt noen ganger.

Sørg gjerne også for å ha godt med vann å drikke, jeg pleier å ha vann stående fremme, fordi det gjør det lettere å huske på å drikke . Vann gjør at du kan konsentrere deg bedre, så det anbefales!  Påfyll av vann bidrar til at hjernen lettere kan sende signaler - dermed tenker du bedre. Du bør drikke etter aktivitetsnivå, 1,5 - 2 liter om dagen.

Når du har pause kan du også meditere eller sette på en avspenningslydfil og få en  guidet healingmeditasjon som du kan avstresse med. Da får du drahjelp og kan bare fokusere på å puste og senke skuldrene. Det er mitt bidrag til deg i dag!

Du får også musikk med gode vibrasjoner

Du får hjelp til fokusere på å puste helt ned til magen, mens du lytter til den magiske musikken laget av en norsk musiker, Thomas Sylstad Alme! 

Med musikken til stemmen min flyter du fort inn i en behagelig følelse av ro og velvære. Du trenger ikke tenke på noe, jeg leder deg igjennom, helt uten at du anstrenger deg! En befriende healing og meditasjonsreise, høres det deilig ut?

Den varer bare 14 min - akkurat nok til at du får tatt deg ned og får kontakt innover  deg selv. Kanskje du trenger å lytte litt i lunsjpausen, for å løse opp i rygg og nakke og få pustet litt. Du kan også lytte på vei til eller fra jobb på tog eller buss!

Noen du kjenner som kan trenge en gave?

Send gjerne lydfilen videre dersom du kjenner noen som har behov for å få litt ro og lindring inn i kroppen, det kan være du kjenner noen som glemmer å puste i blant.  Lydfilen kan være en fin gave å få - og du kan gi noen en følelse av å få omtanke og omsorg - det skal ikke så mye til bestandig. 

En ting til -  husk å sjekke spamfilteret ditt hvis du ikke finner eposten - da er den sannsynligvis der! 

JA TAKK jeg vil gjern ha lydfilen:

https://www.hisy.no/A1-avspenning

Kos deg med gratis lydfil! 

Varmt hilsen Hilde Sylstad

 

Close

0% Complete