Ro og avspenning

Jul 04, 2020

I dag vil jeg presentere en mulighet til raskt få en bedre følelse i kroppen.

Har det vært litt mye stress i det siste kanskje? Fått spente muskler og vondt i nakken - kanskje tendenser til smerter her og der? Kunne du trenge å få litt ro i kropp og sjel; ta deg litt ned og få igjen pusten?

Her kan du få drahjelp til å puste helt ned til magen, mens du lytter til den magiske musikken laget av en norsk musiker, Thomas Sylstad Alme! Med musikken til stemmen min flyter du fort inn i en behagelig følelse av ro og velvære. Du trenger ikke tenke på noe, jeg leder deg igjennom, helt uten at du anstrenger deg! En befriende meditasjonsreise, høres det deilig ut?

Du bare klikker deg inn på linken nedenfor - legger igjen epostadressen, så sender jeg deg lydfilen til mailboksen din med en gang.  Hvis du ikke har tid akkurat nå, eller vil høre den igjen senere - så har du den tilgjengelig, bare å plugge inn øreproppene og lytte. Og du; det er kostnadsfritt for deg - helt gratis. Er ikke det fint? 

Dessuten varer den bare 15 min - akkurat nok til at du får tatt deg ned og får kontakt med deg selv, og det fine er at du rekker det i lunsjpausen om du skal ha et viktig møte, eller det er andre ting du trenger å ha litt ro rundt, eller rett og slett bare for å oppnå velvære og avspenning. 

En ting til -  husk å sjekke spamfilteret ditt hvis du ikke finner eposten - da er den sannsynligvis der!

Kos deg!

- Hilde

KLIKK HER for lydfil - nakke/rygg avspenning

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.