HISY anbefaler... EasyPractice bookingsystem

Dec 15, 2020

Se min omtale/referanse EASYPRACTICE Online journal- og booking 

Det er stas å bli omtalt og veldig hyggelig at EasyPractice vil bruke meg som referanse for deres produkt! Jeg gjør det med største glede; jeg er mer enn fornøyd og må si tusen takk til EasyPractice (journal- og onlinebooking) for tilliten! 

Link - trykk her - REFERANSE fra HISY Terapi

Kjenner på litt stolthet her - go´følelse. Fordi jeg turte! Turte å prøve systemet, som var helt nytt her i Norge. Det var nesten ingen i Norge som brukte systemet på det tidspunktet,  men de gjorde det bra i utlandet. Dessuten var det ikke oversatt til norsk den gangen; men nå er det kommet på norsk og ER enda enklere å bruke!

Jeg kjente på magefølelsen - er glad i å meditere og får mange svar ved å gjøre det; mediterte og fikk JA! Dermed kjørte jeg på og er veldig fornøyd med både meg selv og EasyPractice. Det var lykkens valg og viser meg igjen hvor viktig det er å følge intuisjonen!

Nå benytter jeg nesten alle funksjonalitetene til EasyPractice. Det har forenklet livet mitt betraktelig, du kan spare timesvis med telefoner frem og tilbake, fordi kunden enkelt kan booke, avbestille eller flytte timer selv. Et halleluja til det! 

HISY Terapi har nå flyttet alle tjenestene sine på nett. (Ref corona) Du kan enkelt bestille time via den supre EasyPractice bookingtjenesten, enten på websiden hisy.no, eller facebooksiden HISY Terapi - der finner du priser og tjenester. Direkte link til min booking finner du her - se hvordan tjenesten kan se ut for dine klienter ved å trykke på linken:

https://system.easypractice.net/book/hisy-terapi#choose-service 

Hva MER kan jeg tilby deg?

Det siste året har HISY Terapi levert mye verdi via sosiale medier - du finner meg på Facebook - søk gjerne opp HISY Terapi - der finner du diverse info og BOOKING/tjenester/pris. Her holdes du oppdatert om det som skjer i HISY Terapi og annet aktuelt stoff/livesendinger som angår fag/bransjen og som kan være av interesse.

Dessuten tilbys GRATIS medlemskap i en trivelig gruppe på Facebook som heter Stress & Livsmestring. Her får du motivasjon og daglige inspirasjons-poster - det legges ut videoer og livesendinger med aktuelt stoff for å gjøre hverdagen lettere. 

Er også på Instagram som hisyterapi_stressmestring - der finner du også en del aktuelt stoff. Henger også på LinkedIn, men der er aktivitetsnivået foreløpig noe lavere enn de andre kanalene, men legg meg gjerne til om du er der! 

I tillegg har jeg nå startet blogg på hisy.no - (mine hjemmesider) under Tips & Blogg. 

Trenger du, eller om du kjenner en bedrift som trenger ny bookingtjeneste, så anbefales EasyPractice på det varmeste, topp service og med mange funksjonaliteter, får ikke fullrost systemet! Det er enkelt å bruke og sette opp. Det er rimelig, og du betaler etter hvor mange klienter du har. Passer spesielt godt for terapeuter/behandlere. Du får rabatt med full tilgang i 3 måneder GRATIS hvis du bruker rabattkoden Hilde2020.

Noen ganger må man hoppe i det og prøve noe nytt, jeg fikk full uttelling på bookingsystemet. De fornyer seg jevnlig med det nyeste og du velger selv hva du vil bruke.

Du får:

 • Booking hvor du opplyser om pris og tjenesten
 • Journal - du kan lage mal slik du vil ha den, den henter du bare opp hver gang det er ny klient - fiks ferdig med spørsmålene du har laget på forhånd.  
 • Fakturasystem
 • Kortbetaling - om du vil - du kan stille inn om beløpet skal trekkes ved betaling eller når timen er
 • Samkjøring med Google-kalender
 • Automatisk sletting av klienter 
 • Kjempegod service
 • 2-faktor system for sikkerhet
 • Integrasjon med Fiken mm
 • Automatisk oppfølging - Eks: Du lager mal for utsendelse av brev - som du setter opp til avsending etter en time. Eller som jeg har gjort - sender automatisk øvelser/treninger og bestemmer tidspunkt for når det sendes ut etter en terapitime. Dag 1,2,3 etc
 • Samtykkeerklæring - som alle pasienter må godkjenne iht GDPR/journalføring
 • Mailchimp - nyhetsbrev
 • Google Analytics
 • Gavekort
 • Rabattordning
 • Klippekort

 

Prøv da vel! 3 måneder GRATIS hvis du bruker rabattkoden Hilde2020. Klikk deg inn på linken - du finner mer info om EasyPractice og muligheter for å  komme i gang.

Link trykk her - Kom i gang med EASYPRACTICE

 

- Hilde Sylstad - Terapeut og gründer

Close

0% Complete