TA ENERGIEN DIN TILBAKE

Får du vondt i hodet og stiv nakke av tankene dine? Har du krevende personer rundt deg, som tapper deg for energi? Hindrer smerter og slitenhet deg i hverdagen din? Her kan du bli med meg på en reise i din egen kropp; jeg viser deg hvordan du kan endre på det du trenger å justere på. Det er det som er så fantastisk, at du kan gjøre noe fint for deg selv - på en enkel, behagelig og komfortabel måte. Du må bare sette av tid til å ta i mot, så skal jeg vise deg veien.. Det kan bidra til at du får mer overskudd til daglige gjøremål, familie og jobb. Skape deg ro i sinn, kropp og sjel. Lette spenninger i kropp og hode - så du både kan føle deg bedre og tenke lettere. Vi vil også ha fokus på å redusere energitap til de som tapper deg og gjør deg sliten. Her får du lydfil med meditasjon, som viser deg hvordan - Gratis!

 

Vil du ha lydfil med meditasjon?

Klikk her for å komme til lydfil Avbryt
KLIKK HER FOR LYDFIL

MIN BAKGRUNN

Fra jeg var liten jente manglet jeg filter, den beskyttelsen i energilaget de fleste har. Følelser, smerte og sykdom fra andre mennesker gikk som en vibrerende strøm rett inn i min kropp, uten at jeg skjønte det og uten at jeg kunne stoppe det eller beskytte meg.

Det var dr Audun Myskja som viste meg veien videre; og under hans trygge veiledning, torde jeg å åpne opp og "møte" min sensitivitet og tok etterhvert 3 årig utdannelse innen energimedisin/Enhetsterapi. Med hypnose utdannelsen tok jeg skrittet videre og fikk forståelse for hva sinnet rommer av muligheter. Det gjaldt å bruke disse kvalitetene til det beste for meg selv og andre.

Det førte til en tid med selvutvikling, meditasjon og etterhvert flere utdannelser. Livet mitt ble fullstendig endret, da jeg endelig fant metoder som ga meg det filteret jeg trengte for å stenge kaoset ute og kunne leve helt og fullt. Fikk selvtillit og mot til å starte eget firma og klinikk. Jeg som hadde vært redd alt mulig, fikk en trygghet jeg aldri hadde trodd jeg skulle oppleve; og tok lederrollen i mitt eget liv. Nå kunne jeg endelig bruke evnene mine til å hjelpe andre også.

Varmt hilsen Hilde Sylstad  - terapeut/gründer 

MER OM MEG MIN BLOGG

Close

Her legger du igjen din e-post, og jeg sender deg lydfilen med en gang! Det tar et par minutter. Husk å sjekke spamfilteret om du ikke finner mailen.