Hjem Tjenester/Pris Veiledning Nettkurs Kontakt Oss Om Oss BESTILL TIME HER

VELKOMMEN

SJEKK PRISER OG LEDIGE TIMER HER

TJENESTER

Enhetsterapi - Healing

Behagelig og dyptgående healingterapi som frigir stress, uro.

Enhetsterapi er utviklet av lege Audun Myskja,
ENHETSTERAPI passer fint for alle aldre og de fleste tilstander. Det er en skånsom tilnærming, og oppleves som en svært behagelig terapi. Selvhjelpsverktøy inngår som oftest i terapien og du må være villig til å ta tak i din egen utvikling/helse.
Fine metoder for å rette opp i fysiske og energimessige ubalanser, som gjør at du føler deg dårlig eller sliten.
 
Utdannelsen er 3-årig og kvalifiserer til å registrere seg i registeret for alternative utøvere i Brønnøysund.

Hypnoterapi

Bli fri fra dine uvaner, vanskelige følelser og tankemønstre. Finn din indre styrke og ditt ubevisste potensial.

95% er mottakelige for hypnoterapi. Tillit mellom deg og terapeuten, er viktig, og du slapper av mer for hver gang.
Med hypnoterapi kan du endre  til gode vaner. En behagelig terapi, du er i våken, avslappet tilstand som kalles transe. Du har vært i transe hvis du ser TV, leser eller mediterer.
Hypnoterapi  henvender seg til det ubevisste sinnet; programmerer om. Ubevisste sinner er 19 ganger sterkere enn det bevisste sinnet, så det er en nyttig forsterkning.
 
Du får med lydopptak hjem for å forsterke terapien.

Øreakupunktur

Få hjelp til bedret sirkulasjon og restitusjon, etter skader.

Fin på akutte hevelser og betennelser, dersom du har skadet deg, eller etter operasjoner - få fart på din heling. Har du vondt i muskler i rygg og nakke, eller har smerter i andre kroppsdeler, kan denne terapien være hensiktsmessig.  

Øreakupuktur er også ved hormonelle tilstander, luftveisproblematikk, overfølsomhet, mave/tarm, spasmer, hyper- og hypotilstander, og ved motoriske problemstillinger. Kan stimulere immunforsvaret og dine selvhelbredende prosesser.
 
Utdannelsen i øreakupunktur kvalifiserer til medlemskap i NNH 

EFT

Få hjelp til å frigjøre vanskelige følelser, få fred i sinnet! Bli fri fra følelser knyttet opp mot tøffe spesifikke hendelser som gjør hverdagen vanskelig, lenge etter det skjedde.

EFT kan lette både psykiske og fysiske tilstander, ved hjelp av en lett banking på akupunktur-punkter på kroppen; samtidig som du har fokus på problemet ditt. Man kan si man gir akupunktur uten nåler.

Fint når du har problemer med enkelte situasjoner, gruer deg  til å gjennomføre prestasjoner, som å snakke i forsamlinger.
Ved avhengighet. Overfølsomhet.
Dempe sug etter røyk, trang etter sjokolade mm, og kan bidra til å lette emosjonene dine.

Hilde Sylstad - terapeut/gründer

Her lages lydopptak med profesjonelt lydutstyr som gir deg en behagelig og god opplevelse

HISY® - HIGH SYNERGY - TERAPI

MEDITATIV TERAPI MED MUSIKK - EN DYPTGÅENDE HEALINGTERAPI - GIR DEG RO I KROPP, SINN OG SJEL

Kan bidra til å bearbeide og lette dine følelser, slik at de ikke tar for stor plass. Hjelp til å slippe stresset  og lindre alle spenninger og gi dyp indre ro. Du kan få terapien på benken med lyden ut i rommet, eller du kan få den med lydopptak, (som må bestilles på forhånd) så du kan fortsette terapien hjemme når du vil.  
 
Kanalisering, vil si informasjon som kommer til meg når jeg åpner opp og er i mottakelig modus. Det kom ord med spesifikke vibrasjoner, som kan sette i gang en respons i deg. Jeg benytter tankens kraft til å styrke intensjonen bak ordene, kombinert med terapeutisk musikk.
 
Fint hvis du sliter med for mye følelser og emosjoner. Dersom du har følelser knyttet til gamle hendelser, som skaper problemer i hverdagen lenge etterpå. 
  
HISY® - HIGH SYNERGY terapi kan bidra til å bygge opp energi i de forskjellige energi-lagene dine, minske energi-lekkasjer, åpne opp i blokkerte områder – der ting står fast, og bidra til balansering og sirkulasjon i chakra.
 
Dersom du har negative energi-koblinger til andre mennesker, som drenerer og tapper deg, kan disse endres.
 
Det jeg kaller mental forgiftning – pga negativ tankevirksomhet og for mye i hodet, kan lette. Det samme gjelder følelsesmessig forgiftning – da har du gått med en eller flere følelser over lengre tid, slik at det går innover i kroppen din og skaper problemer.
 
Terapien kan gi deg beskyttelse mot negativt invaderende energier, og bidra med utrensning av slike energier.
Immunforsvaret ditt kan stimuleres;  terapien kan lette og motivere kroppens arbeid mot sykdom.
 
Erfaring viser at metoden kan lette og lindre smertetilstander.  Det er en svært skånsom behandlingsmetode som passer for de fleste, og vil kunne gi deg en behagelig følelse av velvære og avstressing. De fleste opplyser om at de opplever en dyp indre ro.
 
For alle terapiformene vil man oppleve økt utskillelse av avfallsstoffer som urin, og det kan oppstå midlertidig ubehag i det spenninger løsner. Det er derfor viktig at du drikker rikelig med vann etter terapitimen. Det kan minske faren for ubehag og letter utskillelsen av avfallsstoffer.
 
Gå til lege før du kommer, dersom du ikke er utredet. Det anbefales at du går jevnlig til lege og på ingen måte avstår fra legebesøk, selv om du mottar alternativ terapi. Mine terapier er komplementære til konvensjonell medisin.

Med Thomas Sylstad Alme, musiker, komponist og produsent

 

Litt om Thomas Sylstad Alme

Til HISY®´s kanaliserte metoder har Thomas Sylstad Alme, (f.1994), som har utdannelse i musikk fra NLA Høgskolen i Staffeldtsgate, i samarbeid med meg, utarbeidet et musikkonsept til terapeutiske formål.
 
I dag jobber Thomas som fagkonsulent innen lyd, lys og bilde. Han sitter med bred erfaring som både utøvende musiker, produsent, komponist, studio- og lydtekniker. Han er et multitalent innen musikk og trakterer flere instrumenter til konsertbruk. Hovedinstrumentet er gitar.
 
Jeg føler meg privilegert som har en så solid samarbeidspartner på mine prosjekter, og er svært takknemlig for at han legger ned så enormt mye jobb i dette. 
 
Musikken passer som bakgrunn for hypnoterapi, healing og meditasjon.
Intensjonen er å forsterke det terapeutiske aspektet med musikk tilpasset de kanaliserte metodene. Der er mulig å gjøre opptak av musikken med terapi, spesielt tilpasset deg, slik at dette blir helt personlig for deg etter dine behov. Du kan benytte dette opptaket som et ledd i terapien, hjemme hos deg selv.
 
HISY ® - HIGH SYNERGY TERAPI er utviklet av Hilde Sylstad - musikken er komponert, spilt inn og produsert av Thomas Sylstad Alme

 

 

NETTKURS KOMMER

NETTKURS INFO
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker