Hjem Tjenester/Pris Veiledning Nettkurs Kontakt Oss Om Oss BESTILL TIME HER

OM OSS

KJÆRLIGHET ER LIVGIVENDE VIBRASJONER SOM FORSTERKES MED LYD OG TONER

Gratis Facebook gruppe til deg som trenger støtte og motivasjon KLIKK HER

MEDISINSK INTUITIV

Mitt navn er Hilde Sylstad, jeg har tilbudt terapitjenester siden 2003.

Fra jeg var liten jente hadde jeg opplevelser som ikke alle andre har, som å kjenne smerte og sykdom fra andre mennesker i min kropp. 

Med tiden lærte jeg å benytte dette konstruktivt og utviklet evne til å scanne menneskekroppen og energifeltet rundt. Der kan jeg registrere blokkering som tilsier et problemområde.

Jeg har et brennende ønske om å hjelpe flere mennesker med stress som gir helseplager. De fleste problemer utgår fra følelsesmessige, tankemessige og spirituelle blokkeringer.

Jeg ønsker å dele med deg, metoder som har hjulpet meg og mine klienter, derfor er jeg i ferd med å utvikle et nettkurs, slik at flere kan få muligheten til å skape endring for seg selv, bearbeide og lettere gi slipp på stress, uro og følelsesmessige utfordringer. 

I dag samarbeider jeg med min sønn, Thomas Sylstad Alme, som har profesjonell musikkutdannelse. 

Thomas har komponert musikken jeg benytter både i terapi og til nettkurs.  Sammen gir dette en dyptgående og helhetlig terapeutisk ramme - en forsterkende effekt.

Hvis du ønsker deg mer ro i din kropp, sinn og sjel, kan mine metoder kanskje hjelpe deg!

UTDANNELSER

  • Medisinske grunnfag.
  • Kurs og utdanning i blomsteressenser med store læremestere som Audun Myskja og Ian White.
  • Enhetsterapi med og av Audun Myskja.
  • Øreakupunktur på Bio Medicus Akademiet med kursleder Boris Dragin.
  • Hypnoterapi fra Hypnoseakademiet med ledende hypnotisører som Andrew Newton - Steve Burgess og Ronny Hansen.
  • EFT med eksperter som Michelle A Hardwick og Tania A Prince.
  • Mikroskopering/blodanalyser - har ikke kapasitet til å drive med dette i dag - uansett verdifull lærdom om kosthold og ernæring å ta med seg videre!
  • Spiritualitet er et stort interessefelt,  tatt spirituelle kurs med Rachael Jayne Groover, som er gått i lære hos Neale Donald Walsch - sistnevnte har jeg også deltatt i mindre kurs/webinarer hos. 

TAKK TIL  

Min sønn Thomas for all støtte, innspill og den uvurderlige innsatsen og jobben du har lagt ned i musikken - helt fantastisk! 

Min svigerdatter Julie har hatt ideen og laget den flotte HISY Terapi logoen og bidratt som fotograf.

Min datter Kristin har stilt opp som modell på bildene, i tillegg til å være fotograf. Hun har bidratt med mange ideer til både kurs og innhold

Min svigersønn - Thomas, er konstruktiv og engasjert og har bidratt til mange kreative prosesser og beslutninger som har med HISY Terapi å gjøre!

Mannen min, Rune, har stilt som modell og fotograf, samt oppussing av HISY Terapi lokalene! - Tusen, tusen takk for all støtte og kjærlighet jeg får av dere alle, det betyr uendelig mye for meg!

Takk til mine mentorer og venner som har støttet meg på min livsvei.

Varme hilsener Hilde Sylstad  - terapeut/gründer

 

NNH

Medlemsskap

Tusen takk til alle mine engler i livet!

 

 

 

PRISER OG TIMEBESTILLING HER
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker