BESTILL TIME HER
BESTILL TIME HER
Placeholder Image

Hypnoterapi/EFT

Bli fri fra dine uvaner, vanskelige følelser og tankemønstre, få hjelp av ditt ubevisste sinn! Finn din indre styrke gjennom ditt ubevisste potensial som ligger i din underbevissthet.

Det ubevisste sinnet er 19 ganger sterkere enn det bevisste sinnet, så det er en svært nyttig forsterkning.
 
Hele 95% er mottakelige for hypnoterapi. Tillit mellom deg og terapeuten, er viktig, og du slapper av mer for hver gang.
Med hypnoterapi kan du endre  til gode vaner.
 
Det er en behagelig terapi, du er i våken, avslappet tilstand som kalles transe. Du har sannsynligvis vært i transe når du ser TV, leser eller mediterer. 
Hypnoterapi  henvender seg til det ubevisste sinnet; programmerer om.
 
Her kan du få endring på de fleste  vonde følelser og negative tanker. Du kan justere på inntrykk fra opplevelser som har satt spor i sinn og følelser, og fjerne saboterende mekanismer som gjør livet utfordrende for deg. Høres ikke det fint ut?
Kanskje du er en av de som har utfordringer som kan løses med denne beroligende og behagelige måten. Ville det utgjøre en forskjell for deg å få redusert eller bli kvitt et problem? Hvis du tenker fremover - hvordan ville livet se ut for deg uten denne utfordringen du har...
 

Gjennomføring av timene

For denne terapiformen, har vi en videotime før og etter du har jobbet med hypnosen. Vi setter opp oppfølgingstimen i løpet av første timen. Dersom det er din aller første time, oppretter og fører vi inn din sykehistorie i journalen.  

Under gjennomføringen av terapien finner jeg din energifrekvens, kobler meg opp og kan se hvordan tilstanden er i din kropp og energifelt, som kan være til hjelp for utarbeiding av hypnosen

Jeg lager en hypnose til deg basert på din problemstilling som du kan jobbe videre med og sender den til deg på mail. Du jobber med hypnosen så ofte du har anledning - det er din investering for å få til endringen. 

Du må sannsynligvis også supplere med visualiseringsøvelser og affirmasjoner - og i mange tilfeller supplerer vi med EFT.
 
HUSK det er det du har fokus på du får mer av!
Hva tenker du at du vil ha mer av?
 
 

EFT

Vi bruker EFT som støtte til hypnoterapien. Få hjelp til å frigjøre vanskelige følelser og få fred i sinnet! Tenk deg at man kan bli fri fra følelser knyttet opp mot tøffe spesifikke hendelser som gjør hverdagen vanskelig, lenge etter det skjedde.

Jeg viser deg punktene og jobber sammen med deg. Etter timen får du tilsendt underlag du kan jobbe videre med hjemme.

EFT kan lette både psykiske og fysiske tilstander, ved hjelp av en lett banking på akupunktur-punkter på kroppen; samtidig som du har fokus på problemet ditt. Man kan si man gir akupunktur uten nåler.

Fint når du har problemer med enkelte situasjoner, gruer deg  til å gjennomføre prestasjoner, som å snakke i forsamlinger.
Ved avhengighet. Overfølsomhet.
Dempe sug etter røyk, trang etter sjokolade mm, og kan bidra til å lette emosjonene dine.