BOOKING - PRISER
BOOKING - PRISER
Placeholder Image

Energiavlesning - korrigering - endring

Dette er en svært behagelig og dyptgående metode som frigir stress og uro - gir deg beskyttelse og fremmer gode følelser.

Denne metoden kan fint gjennomføres gjennom telefon eller video. Dersom det er din aller første time, opprettes/føres din sykehistorie i journalen.  

Under gjennomføringen av tjenesten finner jeg din energifrekvens, kobler meg opp og kan se hvordan tilstanden er i din kropp og energifelt, som jeg justerer ved hjelp av mental kraft og kjærlige vibrasjoner, samt høyfrekvent energitilførsel hvor jeg fungerer som en kanal. 

Som Enhetsterapeut gir jeg helhetlig tilnærming som er skånsom og passer fint for alle aldre og de fleste tilstander. Det er en skånsom tilnærming, og oppleves som en svært behagelig metode.
 
Her kan du få  en bedre følelse i kroppen, føle deg lettere med mer overskudd. Få renset ut gammel stagnert energi, og få påfyll av ny frisk energi.
 
Når grumset letter vil som regel sirkulasjonen og gjennomstrømmingen bli bedre. Dermed vil spenninger løsne og du vil føle deg bedre, med mindre ubehag og smerter.
 
Alle typer følelser kan jobbes med og du vil få se viktigheten av en helhetlig tilnærming.
 
Jeg konsentrerer meg om spesifikke energisenter, og viser deg hvordan du kan lette i vanskelige områder, vi fokuserer også på meridianer og punkter, løser opp i spenninger og blokkeringer med mål om at energien skal strømme fritt og at du kan fungere og føle deg bedre. 
 
Selvhjelpsverktøy inngår og du må være villig til å ta tak i din egen utvikling/helse. Du får opplæring i hvordan du skal jobbe på egenhånd, enten det gjelder praktiske øvelser, mentale prosesser, eller andre oppgaver. 
 
Fine metoder for å rette opp i fysiske og energimessige ubalanser, som gjør at du føler deg dårlig eller sliten.
 
Utdannelsen som Enhetsterapeut kvalifiserer til registrering i registeret for alternative utøvere i Brønnøysund.