BESTILL TIME HER
BESTILL TIME HER
Placeholder Image

Enhetsterapi/healing

Behagelig og dyptgående healingterapi som frigir stress og uro - gir deg beskyttelse og fremmer gode følelser.

Denne metoden kan fint gjøres som fjernbehandling gjennom telefonen. Dersom det er din aller første time, oppretter og fører vi inn din sykehistorie i journalen.  

Under gjennomføringen av terapien finner jeg din energifrekvens, kobler meg opp og kan se hvordan tilstanden er i din kropp og energifelt, som jeg justerer ved hjelp av mental kraft og kjærlige vibrasjoner, samt høyfrekvent energitilførsel hvor jeg fungerer som en kanal. 

ENHETSTERAPI passer fint for alle aldre og de fleste tilstander. Det er en skånsom tilnærming, og oppleves som en svært behagelig terapi.
 
Her kan du få  en bedre følelse i kroppen, føle deg lettere med mer overskudd. Få renset ut gammel stagnert energi, og få påfyll av ny frisk energi.
 
Når grumset letter vil som regel sirkulasjonen og gjennomstrømmingen bli bedre. Dermed vil spenninger løsne og du vil føle deg bedre, med mindre ubehag og smerter.
 
Alle typer følelser kan jobbes med og vi har en helhetlig tilnærming.
 
Jeg jobber med spesifikke energisenter, meridianer og punkter, løser opp i spenninger og blokkeringer med mål om at energien skal strømme fritt og at du kan  fungere og føle deg bedre. 
 
Selvhjelpsverktøy inngår som oftest i terapien og du må være villig til å ta tak i din egen utvikling/helse.
Fine metoder for å rette opp i fysiske og energimessige ubalanser, som gjør at du føler deg dårlig eller sliten.
 
Utdannelsen kvalifiserer til å registrere seg i registeret for alternative utøvere i Brønnøysund.